Header Ads

HATALMAS VÁLTOZÁS jön Magyarországon péntektől: JOBB HA ERRE FELKÉSZÜLSZ!


HATALMAS VÁLTOZÁS jön Magyarországon péntektől: JOBB HA ERRE FELKÉSZÜLSZ! Úgy tűnik, szeptember végéig tartott a késői nyár, a péntek környékén záporral és zivatarokkal beköszönt a hamisítatlan ősz. Mutatjuk a pontos előrejelzéseket:
Kedd Sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Esetleg a késő esti óráktól a délnyugati határszélen fordulhat elő zápor, vagy zivatar. A délkeleti szél egyre inkább megerősödik. Nyárias időnk lesz: délután 24-29°C várható. Szerda Délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és szórványosan záporok, zivatarok is kialakulnak. A csúcsérték 26 fok körül valószínű. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. Csütörtök Átmenetileg csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás gomolyfelhőkkel. Csak néhol fordulhat elő csapadék. Délután 23-28 fok várható. 
Péntek Nyugat, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak a Dunántúlon, később máshol is záporok, zivatarok alakulnak ki.
Néhol felhőszakadás is lehet. Sokfelé megerősödik, majd viharossá fokozódik DNy-i szél. Egyelőre marad a 25 fok körüli maximum. Szombat Borús, változékony idő valószínű sokfelé esővel, záporral, zivatarral. Nyugaton az ÉNy-i, keleten a DNy-i szél fokozódhat viharossá. Nyugaton már csak 15-20, keleten még 20-25 fok között alakulhat a hőmérséklet – írja a Köpönyeg.
loading...