Header Ads

Hatalmas a baj! A mindannyiunk által kedvelt Pogány Judit megrendítő szavakkal fordult az emberekhez: "Aki csak egy kicsit is kedvel engem kérem segítsen, mert...!"


Pogány Judit szíművésznőt szinte az egész ország kedveli. Tudjuk, hogy nagyon sok mesefigura hangját személyesítette meg. Bájos, örökké vidám teremtés, akinek gyermeki hangja páratlan az országban. Ma reggel megrendítő hírt közölt és fordult segítségért az emberekhez:
"Elnézést kérek, amiért szavaimmal zavarom önöket. Mindannyian tudják, hogy hangom miatt tudtam népszerű lenni az emberek körében. Néhány hete orvosnál jártam és sajnos nagyon rossz hírt közöltek velem. Tumort találtak a hangszálaimon, amit hamarosan meg fognak műteni. Tudom, hogy nem vagyok fiatal, de úgy gondolom van még dolgom a Földön, hisz szeretnék még a gyermekeknek, felnőtteknek örömöt okozni hangommal. Én bízom orvosaim tudásában, ennek ellenére hívő emberként fordulok Önökhöz. Hiszek az imákban, a kollektív szeretet gyógyító erejében.
Kérem mindazokat, akik kedvelnek engem támogassanak néhány jó szóval, mert ez rengeteget jelentene számomra!" - nyilatkozta a megható sorokat a Művésznő a Borsnak. Mi tiszta szívből kívánjuk, hogy Pogány Judit meggyógyuljon, ezért kérjük Önöket osszák meg szavait, hogy minél több ember támogathassa őt kérésében!
loading...