Header Ads

EZT árulta el édesanyjáról 16 évvel a halála után Cserháti Zsuzsa fia. Ez azért Durva..! Hogy merte EZT? A döbbenettől még mindig nem tudjunk hová tenni magunkat..


EZT árulta el édesanyjáról 16 évvel a halála után Cserháti Zsuzsa fia. Ez azért Durva..! Sok év után újra meg kellett ismernie..
Krisztián szülei elváltak, s ő édesapjához került, akit 4 évesen veszített el. Ekkor került az anyukájához, akivel gyakorlatilag újra meg kellett ismerniük egymást. „Ebben az időszakban bőven voltak kenyérgondjaink, amit ő tragikusabban élt meg, mint én gyerekként. Számomra ennél nehezebb volt, amikor a depresszió elhatalmasodott rajta, akkor nagyon nehéz volt édesanyámmal, senki nem kívánok olyat, mint amit akkor át kellett élnünk..” – mesélte a magazinnak Krisztián, aki szerint édesanyja csodálatos nagymamája lehetett volna két gyermekének, ha nem lett volna ez a titkolt betegsége.
Cserháti Zsuzsa (Budapest, 1948. június 22. – Budapest, 2003. július 23.) EMeRTon-díjas magyar énekesnő, előadóművész. Cserhátit mint a második popgeneráció egyéniségét tartják számon, egyes kritikusok szerint Kovács Kati mellett a magyar könnyűzene történetének legjobb női énekhangja. Az 1970-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnője volt, a ’80-as években háttérbe szorult, majd mintegy másfél évtizedes kihagyás után, 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak.
loading...