Header Ads

Ez a pap 30 kisgyereket er*szakolt meg: HIV pozitív volt! Az egyház reakciójára az ügyben NINCSENEK szavak:


Ez a pap 30 kisgyereket er*szakolt meg: HIV pozitív volt! Az egyház reakciójára NINCSENEK szavak: Az egyház pedig mit csinált? Megbocsátott neki! Hogy miért? Mutatjuk a felháborító részleteket: A papi közösség "összezár"? Mond valamit nektek Jose Garcia Ataulfo neve? Ő volt az a pap, aki az utóbbi évek legnagyobb Vatileaks botrányát keltette, azaz olyan rossz hírbe sodorta az egyházat, mint még soha. Maga az ördög tetsesült meg a papban, ugyanis kiderült, hogy 30 kislányt er*szakolt meg, akik 5-10 évesek lehettek. Az egészben még borzasztóbb az, hogy eközben ő maga HIV fertőzött volt… Belegondolni is borzalmas és egyben vérlázító, hogy mit élhettek át ezek a kislányok, akik még GYEREKEK voltak, és mivel kell majd együtt élniük úgy az élményeket és a betegséget együttvéve.
Ataulfo bevallása szerint, több, mint két tucat gyerekkel szemben követett el szexuális támadást, akik közül a legtöbben őshonos, bennszülött kislányok voltak Oaxacaból, amely Mexikó déli részén fekszik és arról ismert, hogy terjedelmes őshonos lakossággal rendelkezik. Szinte felfogni is lehetetlen, hogy sorra buknak ki a hasonló történetek az egyház küszöbe alól. Nemrég a Vatikán második emberét, a kincstárnokot is meggyanúsították hasonlóval, sőt, ott a rendőrség nyomozása is bizonyítékokat tárt fel. Sorra derülnek ki a különféle zaklatások, molesztálások történetei. Ezek pedig mind azt mutatják, hogy az egyház megindult egyfajta szellemi hanyatlás útján.
Meleghálózatok, kisgyerekekkel való kereskedés, rabszolgaság, bizarr rituálék… És ez sok Vatikán-szakértő szerint csak a jéghegy csúcsa, és ha egy napon kiderülnek a legbelsőbb titkok is, akkor az egyház hitéleti közössége világszerte össze fog omlani a vádak alatt. Forrás: avilagtitkai.com
loading...