Header Ads

Ennek a 31 éves férfinek 91 éves barátnője van. "Halálosan szerelmes vagyok belé! Vele a legjobb a.." - Szerinted összeillenek?


A 31 éves, Pittsburghben élő Kyle Jones úgymond hagyományt bont párkapcsolati szokásaival és sokak gondolják a magánéletét bizarrnak. Jones bevallása szerint nagyon élvezi a randizást olyan nőkkel, akik jóval idősebbek nála.
Amikor a 91 éves Marjorie McCool-lal találkozott, azonnal szerelembe esett, pedig a hölgy a nagymamája is lehetett volna. Az erőteljes korkülönbség ellenére úgy tűnt, olyanok, akár a 20-as éveikben járó szerelmesek a kapcsolatuk legelején. Nem csupán arról van szó, hogy a pár tagjai érzelmileg elköteleződtek egymás iránt, fizikai szinten is kifejezik vonzalmukat, miközben előszeretettel csókolóznak nyilvánosan is. Kyle elmondása alapján számára a ráncok, a lógó bőr és a fehér haj, ami a legjobban vonzották őt Marjorie-ban. Azt is elmesélte, hogy sokkal jobban élvezi az idősebb nőkkel tölteni az idejét, mint a fiatalabbakkal. Kyle a barátnőit mindig szívesen szórakoztatja, és igazi kalanddá teszi a randevúkat. Marjorie és Kyle megegyeztek abban, hogy nem monogám viszonyt fognak fenntartani és Kyle el is kezdett randevúzni egy másik nővel, Anna-val, aki 68 éves. „A kapcsolat fizikai aspektusa igazán csodálatos.
Magamat is képes vagyok meglepni, miközben Kyle is folyamatos meglepetéseket okoz nekem. Néha úgy érzem, mintha a gyermekem lenne, majd bebújunk az ágyba és minden megváltozik.” – meséli a 91 éves szerelmes nő. Kyle igyekszik folyamatosan határozottan a választásai védelmére kelni, annak ellenére, hogy sok negatív megjegyzéssal találkozik.
„A leggyakoribb kritika, amit kapok, hogy keselyű vagyok.” – jegyezte meg Kyle.
„Azt mondják, hogy a pénzre megyek és a hagyatékra, pedig ez egyáltalán nem igaz. Azért csinálom, mert élvezem és a barátnőim is.”
loading...