Header Ads

Egyetlen lányom Ezzel a munkával keresi a kenyerét külföldön, akit csúnyán kigúnyoltak, mert a születésnapján is EZT csinálta! Válasza engem is megdöbbentett! Amennyiben egyetértenek vele, kérem bátorítsák Őt pár szóval.


Egyetlen nagylányom orvos szeretne lenni, de sajnos abba kellett hagynia tanulmányait, mert nem tudtuk finanszírozni. Soha nem felejtem el, mikor meghozta döntését: 
- Anya ne aggódj, majd én megkeresem a rá valót. - Fél éve ment ki Amerikába, ahol beállt egy farmon segédmunkásként dolgozni. Ismerőseink nap,mint nap gúnyolják a közösségi oldalán,amiért én sokat sírok,hisz nagyon rendes,tisztességes lány. Még a születésnapján is dolgozott,amiért duplán kapta a gúnyos lenéző szavakat. Igazán megnyugodni, talán csak ezek az őszinte szavak tudtak:
"Kedves Ismerősök! Hiba gúnyoltok, mert a farmon gumicsizmában - koszos ruhában járom a köröket és gondozom az állatokat még a születésnapomon is. Lehettek lenézőek, mert én pontosan tudom ez sem kevesebb értékű munka, mint bármelyik. Igenis szeretem ezt a munkát, és imádom az állatokat.
Ezzel keresem pénzem, hogy be tudjam fejezni az orvosi egyetemet. Azt gondolom ez sem kevesebbet érő munka, mint majd orvosként embereket gyógyítani. Édesanyám arra tanított,mindegy mit csinálsz,de azt tedd a Tőled telhető lehető legjobban! Köszönöm Édesanyám szavait,mert igazak!" Szavait elolvasván azt hiszem egyetértetek velem, büszke édesanyja vagyok lányomnak! 
loading...