Header Ads

DRÁMAI hír: Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust és Így van most.. EZT a nagyon fontos dolgot üzente az embereknek:


Hetekkel ezelőtt arcüreggyulladása lett Várkonyi Andreának, és bárhogy is kezelte, nem akart gyógyulni..
Aztán megszűnt az ízérzékelése, s ek­kor kezdte gyanítani, hogy – bármennyire is betartott minden higiéniai előírást – koronavírus- fertőzést kapott. Aztán elment koronavírustesztre – írja a Bors.
„Tényleg csak a magam és a környezetem megnyugtatására csináltattam meg a PCR-tesztet, aztán jött a meglepetés. Pozitív lett. Váratlanul ért, hiszen a tünetek nem voltak tipikusak, nem volt lázam, izomfájdalmam, fejfájásom. – Nem szeretnék nagykövete lenni ennek a történetnek, de higgyék el nekem, hogy érdemes maszkot hordani. Elsősorban azért, mert tényleg veszélyben vannak az idős emberek, a szüleink, akikre vigyáznunk kell." -  mondta Andrea a Borsnak.
Bár már azóta a kezében van a negatív lelete, a mai napig fáradékony, és többféle tünetet is produkál.
„Az életünket Nórival egyik perc­ről a másikra kellett átrendezni, kezdődött ugyanis a kéthetes karantén.” A kislánynak egyébként másfél napig tartott a náthás tünete, de mire a tesztet megcsináltatták rajta, már negatív volt.
loading...