Header Ads

DRÁMAI HÍR: Kórházba került Pécsi Ildikó! Nem fogják elhinni, hogy MI történt vele! Nagyon szomorú, de ÍGY van most a művésznő:


A színésznő hétfő délelőtt lett rosszul az otthonában: mint kiderült, a vérnyomásával lehetett probléma. Csaba, a színésznő fia azonnal a legközelebbi kórházba vitte édesanyját kivizsgálásra.
A művésznőt egy szemtanú látta a klinikán, aki a Ripostnak elmesélte, hogy Ildikó meglehetősen gyengének tűnt: „Évek óta nagy tisztelője vagyok a művésznőnek, aggódva olvasom róla a híreket, amióta elhunyt a férje. Hétfőn egy rutinvizsgálaton voltam a kistarcsai kórházban, akkor láttam őt a folyosón. Nem tagadom, megijedtem, látszott rajta, hogy nagyon nincs jól. Gyengének, törékenynek látszott. Őszintén remélem, hogy nincs komoly baja”. A lap felkereste Pécsi Ildikó régi barátját, L. Péterfi Csabát, aki a híreket megerősítette: „A hír igaz, Ildikó hétfőn valóban rosszul lett, szerencsére a fia azonnal ott termett mellette, és bevitte a kórházba. A vérnyomásával voltak gondok, de szakszerűen kivizsgálták és ellátták.
A járványhelyzet miatt az orvosok úgy döntöttek, nem tartják bent a kórházban. Ildikó ugyanakkor nagyon gyenge, most pihennie kell. Természetesen állandó orvosi felügyelet alatt áll, nem hagyják magára”.
A színésznő nemrégiben vetette bele magát újra a munkába, a Fekete Péter című zenés darab játékmestere lett. Férje júliusi halála rendkívül megviselte Ildikót, akkor önként vonult kórházba.
loading...