Header Ads

Debreczeni Zita végre megmutatta kisbabáját! Egy nyugdíjas nő kritizálni kezdte, Zita nagyon kiborult emiatt. A válaszát figyeljék! Ez szörnyű, a szívünk megszakad! Hogy lehet ILYET mondani egy kisbabára?
Ez már tényleg több a soknál! Nemrégiben adott életet első gyermekének Debreczeni Zita, aki a babázás örömei mellett néhány nappal ezelőtt egy fotót is közzétett közösségi oldalán, amit egy kis videó szösszenet követett.
Bár azt gondolhatnánk, hogy örülnek ezeknek a rajongók, s bár többségében így is van, mégis akadnak köztük néhányan, akik már most követelőznek, hogy többet szeretnének látni a piciből - írja a Blikk. A sztáranyuka ugyanis eddig nem osztott meg olyan felvételt a kicsiről, amin kivehető lenne az arca, az első fotón is csak a baba lábacskái láthatók. Ezt követően pedig egy művészi kisvideót tett közzé a gyerkőcről, ezt követően pedig akadtak olyan rajongók, akik nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy Zita nem mutatja meg a kicsi arcát. Többen is trágár szavakkal illeték és azt tanácsolták, hogy vagy rejtse el őt teljesen vagy mutassa meg az arcát.
Az újdonsül anyuka azonban nem hagyta szó nélkül ezeket a kommenteket és frappánsan csak annyit reagált, hogy, ha valami nem tetszik a követőknek, akkor nyugodtan kövessék ki és ne nézzék az oldalát. - Ön mit gondol?
loading...