Header Ads

Bochkor: Ha a gyerek házimunkát végez, igenis fizesse ki a szülő.. Nagyon durva szavakat mond arra, aki nem fizet:


Várkonyi Andrea anno nem értett egyet ezzel a módszerrel. A Retro Rádió Bochkor című műsorában arról volt szó, hogy kell-e a gyereknek pénzt adni otthon, ha elvégez valamifajta munkát. Bochkor Gábornak ez a véleménye róla:
Amikor kisebb voltam, Németországban voltunk, ott sztenderd volt az, ha a gyerekek segítettek otthon a házimunkában, a szülők díjazták ezt. Ezt az én szüleim is átvették. Ha lemostam autóm apukáját, kaptam 2 márkát. Ez hozzájött a zsebpénzhez. Megtanultam, hogy munkáért jár valami.
Majd műsorvezető társai kifejtették, hogy egy családon belül közös cél van, nem biztos, hogy kell díjazni a gyereket.Én ezt tök helyesnek tartom, én a lányommal is így vagyok. Nem kényszerítettem semmire, de ő kedvet kapott a mosogatáshoz, autómosáshoz, kerítés festéshez.
Az Andi ezt abszolút helytelennek tartotta, hogy én azt mondtam: én most adok neked valamit, hogy az egész mosatlant elmosogattad. Ha valaki dolgozik, azért jár fizetség, akkor is, ha gyerek. Ha nem fizeted ki a gyereket, az rabszolgatartás.
forrás
loading...