Header Ads

Berki: “A kislányom nem kap egy árva forint sem a vagyonomból, mert...” – Durván kifakadt a celeb! Döbbenetes MIKET mondott MÉG! - Ki ért egyet vele?


Berki: “A kislányom nem kap egy árva forint sem a vagyonomból, mert...” – Durván kifakadt a celeb! - Ki ért egyet vele? A következő, igencsak durva gondolatokat fogalmazta meg:
Újabb furcsa kijelentésekkel borzolja a kedélyeket Berki Krisztián a Life TV Bréking című adásában, ahol most kijelentette, ha meghal, sem Hódi Pamelával közös kislánya, Nati, sem az esetleg Mazsival születendő gyermeke nem kap majd a vagyonából, vagyis nem hagy rájuk örökül egy fillért sem – mégpedig pedagógiai céllal. Berki a hétfő délutáni adás felvételén mesélt erről, amikor az volt a téma, hogy a meghívott vendégek és a műsorvezetők szerint hogyan lehet a gyerekeket a helyes értékrendre nevelni.
Abban szinte mind megegyeztek, hogy a drága és felesleges ajándékok semmi jóra nem vezetnek, és érdemes már diákként is dolgozni, hogy kialakuljon a gyerekben a pénz valódi értékének fogalma, de van egy szükséges minimum, amivel illik egy gyereket elindítani az életbe.
loading...