Header Ads

Bepillantottunk L.L. Junior kisfiának a szobájába, ahol EZ a szívszorító látvány fogadott minket! Édes Istenem, a szívünk megszakad attól amit ott láttunk:


Budapest — Beköltözött új otthonukba L.L. Junior (39), s már a kisfia, Lacika (7) is birtokba vehette a saját birodalmát, ahol elhunyt testvére, Dávidka (†3) emlékét is ápolják.
A gyerekszoba ajtajára kék betűkkel van kiírva Lacika neve, a berendezés igazán „pasis”, mégis kisiskolásnak való. Két hete kezdte el az első osztályt, ám az íróasztalon egyelőre nem a tankönyvek és a füzetek sorakoznak, csupán két fotó. Egy róla, egy pedig az öccséről, aki pár nap múlva ünnepelné az ötödik születésnapját. „Egyértelmű volt, hogy Dávidkáról is készítünk képet, amit kiteszünk Lacika szobájába. Egyelőre az asztalon van, de azt kérte, tegyük az ágya fölé, hogy még közelebb legyen hozzá. Mire hazajön az iskolából, fel is teszem majd oda” – kezdte lapunknak Junior. „Mindenkinek hiányzik Dávidka, aki már az angyalokkal van. A testvérének is, ez így természetes, szinte nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk róla.”
Lacika kérte, hogy kisöccséről, Dávidkáról (jobbra) is legyen egy fotója a szobájában:

Junior felesége, Körtvélyessy Kinga (37) lassan két hete kórházban van, veszélyeztetett terhes. Bármelyik nap megszülethet kislányuk, Lili, aki a tervek szerint programozott császármetszéssel, 17-én jön világra. „Már a kislány szobája is teljesen kész van, izgatottan várjuk. Kinga szerencsére jól van és a pici is, minden a legnagyobb rendben” – folytatta Junior. „Már csak pár nap, és a kezemben tarthatom a kislányomat. Lacika már mondta, hogy róla is szeretne fotót a szobájába, ez azért nagyon jólesik egy apának.” Bár Junior nem volt bent a szülőszobán a fiai születésekor, most úgy döntött, ott lesz, amikor világra jön Lili. „Kinga nagyon szerette volna, és az orvos is azt mondta, hogy ez egy örökre szóló élmény.
A vírus miatt nem könnyű a helyzet, de az biztos, hogy én ott leszek. Nem tudom még, mi vár rám, remélem, nem kapok sokkot vagy nem leszek rosszul, hiszen támogatnom kell a feleségemet” – mondta Junior. Junior és volt párja heti váltásban nevelik Lacikát, így az apás héten a zenészre hárul a feladat, hogy délután otthon tanuljon az elsős kisdiákkal.
„Lacika nagyon szereti az iskolát, jól érzi magát, és jól is megy neki, bár még csak két hete tart az iskola. Beilleszkedett, és örömmel ül le itthon is tanulni” – mondta a büszke édesapa. -Blikk
loading...