Header Ads

BÁMULATOS!! EZ a magyar házaspár CSODÁT művelt a megörökölt romos vályogházukkal! ÍGY varázsolták át amerikai stílusú álomházzá, melynek csodájára járnak a szomszédok is. - Szerintetek milyen lett?


Becker Tímea egy Maroslelén álló házat újított fel férjével. Azt a házat, amiben nagyszüleivel élt együtt, s amit szeretett nagypapája halála után 2 évvel ezelőtt örökölt. 2 év elég volt a bámulatos átalakuláshoz.
Tímea férje Münchenben dolgozik, ő pedig a Maroslelei könyvtárban. Mindent ő intézett férje távolléte miatt, de még így is elég volt két év, hogy elkészülhessen.
– mesélte el Tímea, akitől azt is megtudtuk, hogy a ház minden fala alá lett rakva, a fürdő területét megnövelték, a kamrát összenyitották a konyhával, így lett a háznak szép nagy konyhája.

Mindent újra betonoztak, vakoltak, és padlófűtés is került az egész házba. Új ablakok, ajtók, szigetelés.
EBBEN A HÁZBAN ÉLTEK A NAGYSZÜLEIM BOLDOG HÁZASSÁGBAN 61 ÉVET, ITT NŐTT FEL AZ APUKÁM, A BÁTYÁM ÉS ÉN, ÉS REMÉLEM A GYEREKEIM IS ITT NŐNEK MAJD FEL, HA LESZNEK. CSODÁLATOS GYEREKKORT ÉLTEM ITT MEG, NEKIK IS HASONLÓT SZÁNOK – mondta el végül Tímea.
Mindent újra betonoztak, vakoltak, és padlófűtés is került az egész házba. Új ablakok, ajtók, szigetelés.
Ilyen lett az épület:
loading...