Header Ads

A horvát elnök döntött és a felére csökkentette a miniszterek fizetését! Eközben Magyarországon JELENTŐS fizetésemelést kapnak a parlamenti képviselők. : - Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ami ebben az országban folyik!


A Horvát Köztársasági elnök: Kolinda Grabar Kitarovics. Néhány adat róla:
- Eladta az elnöki különgépét, eladta a 35 Mercedes Benz hivatali autóját - az összeget betetette a költségvetésbe. - Leszállította a felére a miniszterek fizetését .- Leszállította felére a nagykövetek fizetését, a konzuloknak 60%-ra .- Eltörölte a nyugdíját a szenátoroknak.- Hét nyelven beszél és nem tartja különbnek magát bárkinél.!!!- Jól öltözködik !- Tudja hogyan kell viselkedni, akár egy elvesztett Vb-döntőn is! Orbán szerint „Ez a nyolc év jól sikerült!”- Orbán Papa 2,1 milliárd forint.- Orbán Győző 730 millió forint.
- Tiborcz István 13 milliárd forint, és néhány (?) kastély.- Lévai Anikó több mint 50 ingatlan.- Mészáros Lőrinc (alias: Orbán Viktor) udvari stróman 250milliárd forint, a teljes magyar média, bankok, az energia-szektor (lassan tokkal-vonóval), a Balaton egésze, és az ország háromnegyede.
- Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ami ebben az országban folyik!
loading...