Header Ads

A hír sajnos IGAZ: MAJKÁT is megtámadta EZ a rettegett betegség..! Gyógyíthatatlan betegségben szenved Magyarország kedvenc rappere! KITARTÁS MAJKA! Nagyon szorítunk érted!


Döbbenetes vallomást tett Majka: halálfélelme van. Szívleálláshoz vezethet Majka betegsége. Jól tudja ezt a rapper is, aki emiatt gyakran kap pánikrohamot.
Ilyenkor egyedül párja, Dundika képes arra, hogy megnyugtassa a halálfélelemtől rettegő fiatal férfit.
– Szó szerint szívok a szívemmel 2002 óta. Azt a fajta ritmus­zavart, amilyen nekem van, csak szóban tudja gyógyítani az orvostudomány. Mindig azt mondják: „No problem – ezt pillanatok alatt megoldjuk”! Kétszer feküdtem kés alá vele, de konkrétan semmi nem változott – fejtette ki Facebook-oldalán Majka, majd folytatta: – Amikor arról olvasok, ki hogyan hal meg a pályán vagy fiatalon otthon, konkrétan átélem az eseményeket – számolt be érzéseiről.-írta meg a Bors.hu
Majkának éveken keresztül halálfélelme volt és rettegett attól, hogy mikor esik össze holtan. A rappert tizenöt éve szembesítették veleszületett szívritmuszavarával, addig nem is tudott problémájáról. Azóta már kétszer műtötték a szívét, most azonban egy forradalmi magyar vívmánynak köszönhetően lehet, hogy többször nem kell kés alá feküdnie.
loading...