Header Ads

5 gyermekes anyuka vagyok és jön a 6. Szégyen van sem, de EMIATT Nem akarom megtartani..! Kérlek titeket segítsetek, mit tegyek!?


A ” Mamas uncut ” Facebook-oldalán olvasható egy bejegyzés, melyben egy jelenleg 5 gyermekes édesanya kér segítséget az emberektől mihez kezdjen, ugyanis úton van a hatodik gyermek.
“Terhes vagyok a hatodik babámmal, és fogalmam nincs mit tegyek. A férjemmel minden szükséges óvintézkedést megtettünk, a tények mégis igazak. Szembesülve ezzel a meglepő helyzettel úgy döntöttünk, nem tartjuk már meg ezt a babát. Az ultrahang szerint a 18. hétben járok és már késő visszafordulni.” Az anyuka fél attól hogyan fogja felnevelni a gyerekeket, milyen anyagi forrásból finanszírozza majd a felnövésüket, illetve, hogy hogyan fognak majd megbirkózni a férjével ezzel a nem egyszerű feladattal. Valamilyen szinten érthető az édesanya aggodalma, hiszen 6 gyerekkel már egyszerű az élet, a hétköznapok nehézségei mellett pedig talán még nehezebb.
Az édesanya most az emberek segítségét kéri mihez kezdjen a hatodik, úton lévő babával. A kommentelők véleményei nagyon megoszlóak, sokan támadják a házaspárt, sokan viszont megpróbálják őket hasznos tanácsokkal segíteni.
- Te mit tanácsolnál ennek az elkeseredett anyukának?
loading...